opc_loader
Contact
Verzenden & bezorgen


PostNL levert betrouwbaar en snel voor forzaplaza.com

Pak je gemak, afhalen wanneer het je uitkomt | forzaplaza.com
 

Veilig betalen & bestellen

AfterPay betalen doe je achteraf | Forzaplaza.com

Veilig bestellen en online betalen op www.forzaplaza.com

Google Translate in English Google Translate     Google Translate in English Google übersetzen     Google Translate in English Google Translate     Google Translate in English Google Translate

< terug naar home

Verzenden en bezorgen bij Forza Plaza
Bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland worden bij ons standaard gratis verzonden.
Voor bezorgen binnen de rest van Europa rekenen we slechts + € 6,75 verzendkosten. Uiteraard is het ook mogelijk te bezorgen in andere landen, stuur ons een
mail voor meer informatie.


Verwerking en verzending van je bestelling
Na plaatsing en betaling van je bestelling, gaan we direct over tot het verwerken van je order. Afhankelijk van hetgeen je besteld, leveren we standaard binnen 5 werkdagen. Voor sommige artikelen kan dit langer zijn, dit wordt vermeld in de artikelinformatie. Voor grote orders en maatwerk bestellingen is er meestal geen standaard levertijd van toepassing. Afhankelijk van je order, bepalen we samen vooraf de exacte levertijd en/of verzendopties.

Bestellingen geplaatst op vrijdag na 17:30 uur t/m zondag, worden dus niet gerekend tot werkdagen. Dit geld ook voor bestellingen geplaatst op alle officiële Nederlandse feestdagen (of feestdagen in het land van van levering). Voor bestellingen in België en Duitsland hanteren we een andere standaard levertijd, namelijk van 3 tot 8 werkdagen.

Bestellingen buiten Nederland kunnen wat langer onderweg zijn dan gebruikelijk. Dit is sterk afhankelijk van het betreffende land. Zodra wij je bestelling in behandeling hebben genomen, ontvangt je per e-mail een Track & Trace-code. Zo kun je altijd de status van je bestelling checken.


Spoed of gewenste data doorgeven
Bij Forza Plaza zijn we erg servicegericht en denken graag mee. Vooraf graag weten of we voor een bepaalde datum kunnen leveren of heeft je bestelling grote spoed? Mail of app ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. In overleg is veel mogelijk. Tip: voor een snel en gericht antwoord, voorzie ons direct van zo veel mogelijk relevante informatie (maat, artikel, aantal, wensen en een goede omschrijving).

Tevredenheid, tips en klachten
We horen graag wat er leeft bij onze klanten. Tevreden, ontevreden of suggesties? Laat het ons weten en help hiermee onze service verder verbeteren. Voor een ieder die een review plaatst bij een van de aangekochte artikelen hebben we standaard een leuk kado klaar liggen.

< terug naar home


Direct contact:

  Forza Plaza email
Direct mail contact

+31(0)6 31 000 685 +31(0)6 31 000 685
Stuur een Whatsapp bericht naar dit nummer

Winkelwagen
Verzenden & bezorgen


PostNL levert betrouwbaar en snel voor forzaplaza.com

Pak je gemak, afhalen wanneer het je uitkomt | forzaplaza.com

Match & Awaydays..

Casual supportersjassen voor in- en rond de stadions

Kengetallen